Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Viktoria

Viktoria

Ålder: 26 Favoritkondom: Easy Kondommotto: Bästa sättet att slippa ångest! Det bästa med att dela ut kondomer: Att dela ut något lyxigt som folk gillar att få.

Meny

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn dejting fakta fashion Film hiv Kondom könssjukdomar mat musik orgasm Porr Pride på väg relationer relationer religion sex tv USA usa working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Länkar

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 30 september 2009, kl 23:24 av Viktoria

Tack och hej!

Alright, berättade härrom dagen att det här är min sista bloggdag på kondom08. Men det slutar inte här. Framöver skriver jag krönikor på www.p-guiden.nu.

Hoppas vi ses där och tack som fan för den här tiden!

Skrivet den 30 september 2009, kl 22:45 av Viktoria

Nervkittlande

Jag vill ge ett sista tips så här på sluttampen, ja snart ses vi inte mera.
Vill du läsa mer om sex och sånt på nätet i en cool tappning? Vill du skippa den enkla varianten av sex, kåthet och relationer som så många blaskor använder- då rekommenderar jag dig att börja med Nerve. Nerve har snygga erotiska foton, bra noveller och en dejtingdel!
De flesta är amerikaner så om du ska på en tripp till New York är det ju alldeles utmärkt.

Skrivet den 30 september 2009, kl 22:41 av Viktoria

Tänk om det bara krävdes ett par jeans

På fredag är det jeansföretaget Lee National Denim Day för att samla in pengar till kampen mot bröstcancer. Hmmm jeans+bröstcancer? Reklamfilmen visar vilken orgasmisk känsla tjejer kan få av ett par tighta jeans. Jag har tydligen aldrig haft tillräckligt tighta för jag känner inte alls igen mig i känslan som beskrivs. Krävs nog mer än ett par jeans.  

Skrivet den 29 september 2009, kl 23:13 av Viktoria

Osedvanlig grymhet

Innan jag ramlade in på DN:s singelblogg läste jag om grymheter i Guinea. Inte bara grymheter utan osedvanligt mycket grymheter. På något sätt blir man helt paff över hur de orkar hålla på. Soldaterna i säkerhetsstyrkan som våldtar kvinnor med gevärspipor, skjuter både folk och i luften medan folk försöker fly i  kalabalik. Är de så inne i det hela tiden att de aldrig stannar upp och undrar liksom vad håller jag på med? Mycket av våldet mot kvinnor i konflikt verkar som att det pågår bara för att det går. Är man tränad soldat kan man stoppa en flyende kvinna, slita av henne kläderna och våldta henne på ett eller annat sätt. Det är en grymhet av osedvanlig styrka.

Skrivet den 29 september 2009, kl 23:07 av Viktoria

Singlar

Om ni är singlar och får tråkigt i höst kan jag rekommendera Singelbloggen på DN. Isabella verkar sympatisk. Han killen Paul är säkert det också, men brudar är lite roligare att läsa om. Det är trevligt att bloggen heter Singel i höst. För vem fan vill egentligen vara singel särskilt länge?

Skrivet den 28 september 2009, kl 13:25 av Viktoria

Allt har sitt slut

Allt roligt har sitt slut. Om två dagar slutar jag blogga här. Jag har hållt på sedan juni 2008. Jag minns när jag fick frågan om jag ville blogga. Jag var i Kungsträdgården med en kompis på något jippo. Det var bråttombråttom och jag tror jag sa ja på stående fot. Jag fick gå bort från folkvimlet för att han höra vad han i luren sa. Dagen efter besökte jag reklambyrån som jobbar med kampanjen och blev plåtat av söt kille. Han ville att jag skulle le hela tiden.  Jag log för allt vad jag var värd. I övermorgon tar det slut alltså. Men inte helt slut. Det är början på något nytt.

Skrivet den 27 september 2009, kl 20:34 av Viktoria

Alltid fest med kondom08

Jag tittar igenom gamla foton. Det är nog min favoritsysselsättning. Genom att titta på kort kommer man ihåg bättre. Det här är från en fest hos en kompis. Det är sommaren 2008 och kondom08 var festens givna mittpunkt. 

 

Skrivet den 24 september 2009, kl 10:39 av Viktoria

I want my rights

När jag var i New York för drygt ett år sen köpte jag ett gäng Marc Jacobs-kondomer. Det kändes lyxigt med designerkondomer och det var en uppskattat present. Nu har Marc Jacobs återigen gjort ett politiskt statement. T-shirtarna med texten I pay my taxes I want my rights handlar bland annat om debatten om homoäktenskap i USA. Det är klart alla ska få gifta sig! Ballt att även Marc Jacobs puffar för det genom att göra snygga t-shirts, där flatfamiljen toppar.

Skrivet den 23 september 2009, kl 18:28 av Viktoria

Röda läppar avskräcker

Apropå att röda läppar skulle vara avtändande för män. Det avskräcker också. Säkert kort om man ska på date och inte är säker på att man vill kyssas. Jag har haft röda läppar flera gånger och inte blivit kysst. Det beror enbart på läpparna. Annars när jag går ut blir jag alltid kysst. Läskigt ju att kyssa någon med röda läppar. Kladdigt och lämnar spår. 

Skrivet den 23 september 2009, kl 18:24 av Viktoria

Män vill inte se rumpan bar

Oj, ramlar över en sådan där "viktig" undersökning som gjorts. Amerikanska upplagan av tidningen Glamour har frågat män vad de tycker är mest avtändande på tjejer. Klassiskt sexiga saker som nätstrumpor och röda läppar var några. Att gå med rumpan bar går inte heller hem hos killar. Men värst är när fittan är rakad- i figurer som hjärtan och liknande. 


Här är Milla Jovovich naken. Lyssna inte för mycket på vad killar säger.

 

Skrivet den 23 september 2009, kl 17:53 av Viktoria

Gå iväg

Utanför skolan har Phonehouse stått i några dagar. När man går förbi ropar de frågandes om man har Comviq? Jag hatar dem. Fattar de inte själva att taktiken inte fungerar. Man kan inte stå och bara ropa lite lamt till folk i förbigående. Folk måste själva få komma fram om de är intresserade. Det tror jag är tidens melodi. Ingen vill ha information och erbjudandes serverade sådär. Speciellt inte av oartiga phonehouse-försäljare.

Skrivet den 21 september 2009, kl 19:20 av Viktoria

Fördelar med proffsporr

Sen alternativporrfilmen Dirty Diaries hade premiär för någon månad sedan tycker jag mig skönja vissa tecken. Många verkar tycka att porr är okej, kanske till och med roligt och upphetsande- men bara så länge det rör sig om amatörporr. Då tror man sig komma undan de flesta av de negativa sakerna med porr, som traditionella maktstrukturer och allt det industriella. Jag menar att porr som görs traditionellt, av produktionsbolag med skådisar har många fördelar jämfört med amatörporr som grannen spelar in själv och lägga ut på nätet. Ett produktionsbolag har kontrakt med skådisarna. De får betalt och det ställs krav på att de till exempel måste hiv-testa sig regelbundet. Filmen har någon form av manus, kanske mest ett bildmanus, men de inblandade har iallafall en ganska god bild av vad som kommer att ske när kameran sätts på. De kanske är med i hardcorefilmer som inte är särskilt bra för deras kroppar, men de får åtminstone betalt och gör det av fri vilja. Det är ett jobb de har. Varför de tar jobb kan diskuteras men de får åtminstone betalt. I proffsporr är det vuxna människor som har sex med varandra. Producenten måste enligt amerikanska lagen 2257 kunna uppvisa dokument på att alla som förekom på filmen vid inspelningen hade fyllt 18 år.

Det här är några av de saker som gör att proffsporr är överlägsen amatörporr. Amatörporr kan vara grannen som lägger ut film på när hans ex suger av honom eller killgänget som kladdar på en tjej som däckat och inte minns någonting.

Skrivet den 21 september 2009, kl 18:47 av Viktoria

En kvinna med mod

Imorgon kommer Lydia Cacho till Sverige. Hon är en mexikansk journalist som lever under dödshot sedan hon avslöjade en pedofilhärva. Nätverket involverade maktens män och resulterade i långvariga fängelsestraff för flera inblandade. Lydia har blivit torterad, hotad till livet och förföljd. Knappt någon vågar vara hennes vän längre av rädsla för att gå nära henne om hon blir ihjälskjuten och själva stryka med. Nu har hon skrivit en bok om grävjobbet för att sätta dit förövarna, ”Jag låter mig inte skrämmas - min kamp mot trafficking och korruption”. Imorgon är hon gäst på Kulturhusets internationella författarscen. Välkommen till Sverige Lydia!

Skrivet den 19 september 2009, kl 11:42 av Viktoria

Det bortglömda valet

Imorgon är det val. Kanske inte alla som känner till det. Kyrkovalet brukar kallas det bortglömda valet. I kyrkovalet får man rösta från det man är 16 år och medlem i Svenska kyrkan. Jag har haft svårt att motivera för kompisar varför man ska rösta. Jag tycker det är kul att rösta. Det är den bästa anledning jag kan komma på. Och att jag inte tycker att kyrkan ska radikaliseras. Jag vill inte veta av några abortmotståndare eller homofober. Representanter väljs till bland annat kyrkomötet och till kyrkofullmäktige. En del valaffischer jag sett på stan har varit förskräckliga. Svårt att veta om de är skämt eller inte. Jag tänker inte rösta in något skämt.

Skrivet den 19 september 2009, kl 11:36 av Viktoria

Tragiska sensommarnätter

Det känns tragiskt ibland när man är ute om nätterna. Folk är fulla och bråkar, ungdomar blir rånade, flickor har trasiga strumpbyxor och höga klackar i handen. Alla verkar visa sina dåliga sidor om nätterna. All osäkerhet, bekräftelsebehov och ångest exploderar. Själv har jag börjat bli en tant om natten. Middag, bio, en drink och sen marsch i säng. Man vaknar tidigt; pigg och utvilad.

Skrivet den 17 september 2009, kl 23:11 av Viktoria

Vidrigt

En ny FN -rapport visar hur mycket barnporr som finns på nätet. En jävla massa- 200 nya bilder varje dag som 750 000 pedofiler letar efter. Och enligt FN verkar övergreppen bara bli brutalare och inte ens spädbarn skonas. Fullkomligt vidrigt.

 

Skrivet den 17 september 2009, kl 09:44 av Viktoria

Mellankläderna

Lindex har en underklädeskollektion som heter inbetween. Underbara små saker. Det är roligt med underkläder för det är som din egen hemlighet- det är bara du som vet om ifall du är helt matchad under eller har du på dig små underbara spetssaker. Fina underkläder gör vardagen lite roligare. Och med Lindex behöver det inte bli så dyrt heller.

Skrivet den 17 september 2009, kl 09:31 av Viktoria

Förstörd för livet- två gånger om

En artonåring tatuerar in förstörd för livet på sin underarm. Det påminde tydligen om någon musiktext. Den kopplingen fattade inte folk från kriminella gänget FFL ( fucked for life). De såg till att artonåringen kom till en tatuerare och fick tatueringen övertatuerad. Inte nog med att under smärta och hot bli av med sin tatuering- dessutom var han nu skyldig FFL pengar. Pengarna betalade hans föräldrar. Känner gänget sig hotade över en tatuering som "liknar" deras namn som en liten kille har? Men alltså, har de ingen humor alls?  2,5 år fick tvångtatuerarna.

Skrivet den 14 september 2009, kl 22:12 av Viktoria

Höstbalkong

Idag läste jag en inspirerande artikel i City om hur man pimpar balkongen till hösten. Hösten behöver inte innebära slutet för balkongen! Det är bara att sätta på sig en pläd och tända ljus. Se till fördelarna! Inga myggjävlar!
Bra växter som ska införskaffas är prydnadskål, taklök (bilden) och ljung. Hoppas det går bra att pruta hos handlarna på Hötorget.

Skrivet den 14 september 2009, kl 22:03 av Viktoria

Att vara till lags

Höstens höjdpunkt Svenska Hollywoodfruar har precis haft premiär. Man får följa tre kvinnor som sökt lyckan västerut och gift sig med en rik karl. Anna Anka är gift med Paul Anka och hon ger receptet på framgångsrik äktenskap. Vill din man ha en avsugning varje morgon när han vaknar ska du som fru göra det, då är det ett behov han har. Jag har fått veta mer än Paul Anka än som känns nödvändigt men han ger ett mycket mer sympatiskt intryck än Anna. Kanske är det för att hon börjar få så förbaskat tråkigt. Hon önskar att hon någon gång kunde vara hemma och inte behöva följa med honom på alla resor. Men då tror Paul att äktenskapet kommer krackelera. Det var något om don't leave a man with tempations.

Det är en väldigt underhållande men också tragisk serie. Oron över att bli utbytt mot en yngre kvinna leder till kroppshysteri. Sen tycker jag inte umgänget verkar vara det mest stimulerande världen har att erbjuda. Andra kvinnor i liknande situationer. Alla lika osäkra och hemma. Hemmafruar som inte har så mycket mer att göra än att skälla på hembiträden, träna och låta käften glappa.

Bläddra bland fler blogginlägg
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26