Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Ola

Ola

Hej! Mitt namn är Ola, ni kan skicka frågor till mig så svarar jag. Arbetar som kurator vid en sesammottagning, här kan du ställa frågor som rör sex och relationer könssjukdomar, dvs allt som handlar om människor och sexualitet.

Ställ en fråga

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn dejting Dildo fakta fantasi Graviditetsskydd klamydia Kondom kärlek könssjukdomar könssjukdommar oralsex orgasm orolig penis Porr relationer relationer sex sexlust stress working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 8 maj 2009, kl 16:45 av Ola

vill inte vara otrogen

Hej Ola,

Är gift sedan 7 år och de senaste 2 åren (efter andra barnet) har varit sparsmakat på sexfronten. Jag har inte lidit av detta då viss närhet funnits. I stort har vi en öppen och bra relation. Vi har dock sex enligt mitt tycke sällan. Ca 1 gång per månad. Jag tar ofta (ett par ggr per vecka) initiativ men blir alltid avvisad, vid dessa tillfällen. Detta har knäckt min manlighet att jag inte kan tända min hustru, vilket förmodligen leder till en ond cirkel där mina försök blir mer och mer tafatta. De gånger vi har sex är det alltid på hennes villkor och jag har alltid lust och har hittills aldrig nekat henne vilket får mig att känna mig ännu mer omanlig . Vi gillar båda sex och när det sker är det bra. Jag har berättat ovanstående som det står och diskuterat med min fru och hon har sagt att hon skall skärpa sig så vi kommer ur spiralen. Dock sker inte detta utan är det inte trötthet så är det något annat som gör att det inte går. Funderar nu på att ha sex med andra för att återupprätta min självkänsla men vill inte vara otrogen. Vet inte vad jag skall göra då jag känner att livet rinner iväg utan sex. Dessutom har min minskade självkänsla lett till att jag misstänker min fru för otrohet vilket jag inte har någon som helst saklig grund för. Skall jag uthärda och hoppas att allt blir bra eller vad? Från peter

Hej

Ni har pratat och kommit fram till att ni båda önskar en förändring men att ni inte kommer vidare, något händer er emellan, det kan vara så utifrån olika anledningar t.ex. att beslutet inte är tillräckligt grundat er emellan, att hon är nöjd med hur det ser ut nu, eller vill men vet inte hur man går vidare. Fråga henne vad som behövs för att ni ska komma vidare, vad är förutsättningarna för att det ska fungera för henne, om det är svårt att ni två ska kunna prata om det så ta kontakt med familjerådgivningen. I en neutral miljö kan det vara lättare att få fatt i vad det är som hindrar vidare utveckling i samlivet/relationen. Hälsningar Ola

Inlägget är taggat med: sexlust

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med