Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Ola

Ola

Hej! Mitt namn är Ola, ni kan skicka frågor till mig så svarar jag. Arbetar som kurator vid en sesammottagning, här kan du ställa frågor som rör sex och relationer könssjukdomar, dvs allt som handlar om människor och sexualitet.

Ställ en fråga

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn dejting Dildo fakta fantasi Graviditetsskydd klamydia Kondom kärlek könssjukdomar könssjukdommar oralsex orgasm orolig penis Porr relationer relationer sex sexlust stress working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 27 september 2009, kl 16:29 av Ola

vad vill han

Hej! Jag är en kvinna på 50+ som träffar en yngre man (26), vi har träffats 3 ggr men haft kontakt i tre månader. Vi har bra sex, men jag vet inte vad han vill riktigt med mig. När jag frågar om han tycker om mig så säger han att jag är grym, ska väl ta det positivt tror jag. Vi har setts med 2 veckors mellanrum o jag känner att jag börjar få känslor för honom. Vad ska jag göra? Vet dessutom att han vill ha barn längre fram i tiden! Han säger inget om vad han vill med mig! /Anonym

Hej Det kanske inte är så mycket du kan göra mer än att se hur det utvecklas, du tycker om honom och han om dig, det är svårt att veta något om framtiden, kanske mer att vara här och nu ni har träffats en kort tid och ni båda får se hur det utvecklas och framförallt se vad du själv vill i förlängningen. Hälsningar Ola .

Inlägget är taggat med: stress

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med