Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Ola

Ola

Hej! Mitt namn är Ola, ni kan skicka frågor till mig så svarar jag. Arbetar som kurator vid en sesammottagning, här kan du ställa frågor som rör sex och relationer könssjukdomar, dvs allt som handlar om människor och sexualitet.

Ställ en fråga

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn dejting Dildo fakta fantasi Graviditetsskydd klamydia Kondom kärlek könssjukdomar könssjukdommar oralsex orgasm orolig penis Porr relationer relationer sex sexlust stress working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 1 november 2009, kl 10:12 av Ola

vad kan man göra

Hej Ola! Jag är lesbisk och har haft fyra seriösare förhållanden. Det (o)lustiga är att alla fyra har varit otrogna.. De tre första var otrogna med killar och min nuvarande fästmö med en annan tjej.. Jag valde i alla fall att förlåta henne och vi är ihop/förlovade igen. Problemet är att den här tjejen säger att jag är en dålig tjej för min fästmö och SMS-bombar min fästmö. (Nej, vi är inte sambo's) 10-15 SMS varje dag, hon pratar en massa skit och lögner om mig. Min fästmö vill inte göra en polisanmälan, utan bara spärra hennes mobilnummer, men det är ändå Mycket jobbigt. Både min fästmö och jag har sagt åt henne att sluta, men Hon vägrar.. Finns det något sätt att få henne att sluta, mer än att spärra hennes mobilnummer?? /L

Hej L Du har verkligen hamnat i en besvärlig situation, det låter som någon som inte mår så bra och som nog skulle behöva hjälp, det kan vara så att hon inte förstår vad det är hon gör utan agerar utifrån någon besatt ide. När det gäller s.k. förföljandebeteende så är det bra att man tar kontakt med polisen det kan resultera i att hon får hjälp och mönstret bryts. Sen är nästa fråga hur det blir för dig eftersom det utgår från att din tjej har varit orogen och vad tar dina känslor vägen, otrohet tänker jag är lika vanlig hos homo/hetero/bi relationer. Finns det utrymme för dig att vara ledsen/ arg i det är, otrohet kan ibland bli svår att bära men eftersom du har satsat igen så hoppas jag att du har fått det utrymmet . Hälsningar Ola

Inlägget är taggat med: stress

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med