Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Ola

Ola

Hej! Mitt namn är Ola, ni kan skicka frågor till mig så svarar jag. Arbetar som kurator vid en sesammottagning, här kan du ställa frågor som rör sex och relationer könssjukdomar, dvs allt som handlar om människor och sexualitet.

Ställ en fråga

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn dejting Dildo fakta fantasi Graviditetsskydd klamydia Kondom kärlek könssjukdomar könssjukdommar oralsex orgasm orolig penis Porr relationer relationer sex sexlust stress working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 7 september 2009, kl 08:27 av Ola

vad göra?

Hej! Jag är en kille som har problem med min utlösning (rättare sagt ingen alls) på "normalt vis.Så jag måste göra det själv.Det tycker både jag och min tjej är lite jobbigt... Jag är 37år och har alltid haft det så. Känns som man vore ensam om problemet.tacksam för svar.

Från Jerry

Hej

Om jag uppfattar dig rätt så får du enbart utlösning när du onanerar själv eller tillsammans med din partner i samband med samlag, och även om din partner ”hjälper” dig så få du inte utlösning. Det kan vara så att du måste ha det stimuli som den egna onanin ger för att få utlösning eftersom du alltid har haft det så. En del män kan ha en retarderad utlösning dvs. den kommer inte alls eller droppvis, men det verkar det inte vara. Jag tycker att du ska vända dig till en andrologisk mottagning vid något av de större sjukhusen för att se om det delvis kan vara så att du har en minskad känsel i penis och därför behöver en speciell typ av stimuli. Lycka till Hälsningar Ola

Inlägget är taggat med: relationer

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med