Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Ola

Ola

Hej! Mitt namn är Ola, ni kan skicka frågor till mig så svarar jag. Arbetar som kurator vid en sesammottagning, här kan du ställa frågor som rör sex och relationer könssjukdomar, dvs allt som handlar om människor och sexualitet.

Ställ en fråga

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn dejting Dildo fakta fantasi Graviditetsskydd klamydia Kondom kärlek könssjukdomar könssjukdommar oralsex orgasm orolig penis Porr relationer relationer sex sexlust stress working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 15 mars 2009, kl 14:33 av Ola

undrar

Hej,

Jag är 27 år och undrar över en sak som jag såg i en fråga om anala samlag. Hur farligt är det egentligen för jag kan tycka det är skönt ibland. Vad ska man tänka på när man har analsex?

Från Emelie

Hej

Om man har analsex men en fast partner och man båda är testade och friska så är det inget problem med att överföra någon smitta däremot ska man använda rikligt med glidmedel och kondom för att ändtarmen i sig innehåller bakterier. Den mottagande partnern bestämmer alltid takten och på vilket sett man har anala samlag. Kommunikationen mellan parterna är jätteviktig.

Hälsningar Ola

Inlägget är taggat med: analsex

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med