Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Ola

Ola

Hej! Mitt namn är Ola, ni kan skicka frågor till mig så svarar jag. Arbetar som kurator vid en sesammottagning, här kan du ställa frågor som rör sex och relationer könssjukdomar, dvs allt som handlar om människor och sexualitet.

Ställ en fråga

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn dejting Dildo fakta fantasi Graviditetsskydd klamydia Kondom kärlek könssjukdomar könssjukdommar oralsex orgasm orolig penis Porr relationer relationer sex sexlust stress working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 22 februari 2009, kl 16:02 av Ola

svårt att prata känslor

Hej!

Sambo sedan 3 år med en man som till en början vill ha sex i mängder, han var öppen o glad. Så fort vi blivit sambo, ca 6 månader sedan blev det annorlunda. Han har alltid haft svårt att prata känslor, om han inte pratar om ngn i tredje person, dvs. hur hans polare kollega kände sig. Då kan han prata i mängder.

Vill ju bara höra hur hans dag varit, vad han tänkte om, ja att han inte vill ha sex. När jag frågar, får jag bara till svar, att det ordnar sig, att han älskar mig osv. Men är det inte konstigt att han då inte vill visa det?

Från Inga

Hej

Du beskriver att han alltid har haft svårt att prata om känslor, men just det sättet att prata om någon i tredje person är inte helt ovanligt bland män, och kan vara ett sätt att prata om något som ligger nära personen själv, men det kan uppstå problem om man tänker olika inför vad som är just att prata.Att man värderar det olika.

Sen funderar jag på det här med att ”det ordnar sig” 6 mån är en ganska lång tid, och vad är det som ordna sig? Något har förändrats i relationen från det ni blev sambos, ett sätt kan vara att byta inriktning dvs. att inte fråga, men du fortsätter att berätta hur du har det, och ser på livet och er relationen, att du inte väntar, han får ta ansvar för sig. Sen om man inte verbalt alldrig uttrycker vad man känner och inte heller i handling eller med någon kroppslig närhet då behöver man ta tag i situationen. Ni behöver mötas på ett nytt sätt, du kan inte tvinga honom såklart, men att tillsammans vända sig till familjerådgivningen eller en sesammottagning kan hjälpa relationen att utvecklas.

Hälsningar Ola

Inlägget är taggat med: relationer

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med