Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Ola

Ola

Hej! Mitt namn är Ola, ni kan skicka frågor till mig så svarar jag. Arbetar som kurator vid en sesammottagning, här kan du ställa frågor som rör sex och relationer könssjukdomar, dvs allt som handlar om människor och sexualitet.

Ställ en fråga

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn dejting Dildo fakta fantasi Graviditetsskydd klamydia Kondom kärlek könssjukdomar könssjukdommar oralsex orgasm orolig penis Porr relationer relationer sex sexlust stress working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 10 februari 2009, kl 19:11 av Ola

singelliv i ca ett år

Hej!
Jag är en kvinna på 28 år som har levt singelliv i ca ett år. För 1månad sedan träffade jag en man som det har blivit lite mer seriöst med och jag är kär men det gör ont vid samlag. Jag har känt smärta tidigare ibland vid sex men nu tycker jag att det gör ont varje gång. Det blir torrt. Vad ska jag göra? Kan det vara kondomen som är boven? Vi har testat utan och då går det lite bättre tycker jag. Från Pia

Hej!

Avslappning kan vara en del i det som du beskriver, ni är nya för varandra, sen för att utesluta att det är något fysiskt som gör ont som t.ex. att dina slemhinnor är sköra så gör en undersökning så att det inte har en fysisk orsak, eftersom du blir torr så kan det vara så att du behöver en längre startsträcka dvs. förläng förspelet så hela du är upptänd, använd rikligt med glidmedel och ha inte sex när det gör ont det kan vara en start,men börja med du tar kontakt med en gynekolog.

Hälsningar Ola

Inlägget är taggat med: singelliv

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med