Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Ola

Ola

Hej! Mitt namn är Ola, ni kan skicka frågor till mig så svarar jag. Arbetar som kurator vid en sesammottagning, här kan du ställa frågor som rör sex och relationer könssjukdomar, dvs allt som handlar om människor och sexualitet.

Ställ en fråga

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn dejting Dildo fakta fantasi Graviditetsskydd klamydia Kondom kärlek könssjukdomar könssjukdommar oralsex orgasm orolig penis Porr relationer relationer sex sexlust stress working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 1 december 2008, kl 18:04 av Ola

prickar

Hej!

Min kille har fått små runda kulor eller prickar som ser ut som vårtor på skaftet på snoppen och även vid sidan om. Jag har inte frågat honom om vad det är än men kan man misstänka att han varit otrogen och fått någon könssjukdom. Vi har varit tillsammans i 1,5 år.

sussanne

Hej

Det är svårt att uttala sig om vad det kan vara, de kan ha funnits där under hela er relation,men kanske inte har visat symptom, och det behöver inte betyda att din kille har varit otrogen.

Trots att det kan vara känsligt och svårt, så fråga honom vid ett lämpligt tillfälle om han själv har sett dem och hur han tänker. Det kan vara bra att undersöka sig för att se vad det kan vara.

Om det t.ex. handlar om vårtor som är ett stort område så är en läkarundersökning nog att rekomendera för att närmare se vad det kan handla om.

Hälsningar Ola

Inlägget är taggat med: prickar

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med