Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Ola

Ola

Hej! Mitt namn är Ola, ni kan skicka frågor till mig så svarar jag. Arbetar som kurator vid en sesammottagning, här kan du ställa frågor som rör sex och relationer könssjukdomar, dvs allt som handlar om människor och sexualitet.

Ställ en fråga

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn dejting Dildo fakta fantasi Graviditetsskydd klamydia Kondom kärlek könssjukdomar könssjukdommar oralsex orgasm orolig penis Porr relationer relationer sex sexlust stress working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 8 november 2009, kl 10:07 av Ola

mer sex

Hej. Jag är sambo med en 28 årig kille (jag är en 26 årig tjej). Vi har känt varandra som vänner ett par år och är tillsammans sen 6 månader. Det mesta i vårt förhållande är riktigt bra, och jag tror att detta är en Relation att verkligen satsa på långsiktigt. Men vi har ett problem Gällande sexlivet. Jag vill ofta ha sex (inte att jag söker bekräftelse utan enbart verkligen njuter av sex). Men han drar sig undan och vill inte mer än ca 1-2 ggr/vecka. När jag tar upp det blir han nästan lite arg och säger att han känner sig pressad. Av att jag vill så ofta, och andra stressfaktorer så som jobb etc. Jag har testat att vara mindre ?på? men han tar inte mer eget initiativ för det. Detta gör att jag känner mig oattraktiv och blir ledsen. Förövrigt är han mysig med mycket pussar och kramar. Men i sängen säger han att han känner sig som ?tjejen i förhållandet. Han säger också att det känns som att jag redan vet vad jag vill ha och på vilket sätt i sängen, att jag är dominant och att det gör att han känner sig otillräcklig. Jag är sån och alltid haft sådana tidigare förhållanden och verkligen haft bra sexliv. Jag trodde att det var en fördel att man visade sin partner hur man på bästa sätt njuter, och vill ha reda på hur sin partner vill ha det också så skönt som möjligt. I alla fall att detta är målet.Vad ska jag göra..?Snart kommer det bli att jag inte vill ha sex alls istället.

Hej Det kan vara så att du får acceptera att han inte vill ha sex mer än det som det ser ut nu, kanske inte det svar du vill ha, men en tanke kan vara om du under en period provar att ha sex förutsättningslöst alltså inte på ett bestämt sätt. Det skulle kunna vara så att han reagerar på att han vet hur du vill ha det, det är verkligen inget fel eller så, min tanke är då att det inte handlar om initiativet, det har du testat förut, utan att det blir mer obestämt vem som styr på vilket sex ni har sex på  så att det blir mer neutralt..

h ola

Inlägget är taggat med: relationer

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med