Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Ola

Ola

Hej! Mitt namn är Ola, ni kan skicka frågor till mig så svarar jag. Arbetar som kurator vid en sesammottagning, här kan du ställa frågor som rör sex och relationer könssjukdomar, dvs allt som handlar om människor och sexualitet.

Ställ en fråga

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn dejting Dildo fakta fantasi Graviditetsskydd klamydia Kondom kärlek könssjukdomar könssjukdommar oralsex orgasm orolig penis Porr relationer relationer sex sexlust stress working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 7 april 2009, kl 15:26 av Ola

kvinna söker kvinna

Hej!
Jag undrar ibland om jag är bisexuell, gillar att gå klädd i killkläder, har alltid gjort, har aldrig känt mig hemma med kjol o liknande. Har aldrig varit förälskad i någon Tjej, haft några långvariga förhållande med män, som spruckit. Jag trivs bra med mig själv, men undrar ibland om det är en kvinna jag skall ha som livskamrat? Vart vänder jag mig? Bor i mellersta sverige. Från Maja

Hej

Om du går in på RFSL (riksförbundet för sexuellt likaberättigande) hemsida under lokalt så titta under den ort som passar bäst för dig.Där kan du nog hitta tips, alternativt att du i lokalpressen tittar under kvinna söker kvinna eller på andra kontaktsajter att för att hitta en partner av samma kön,prova dig fram för att undersöka dinafunderingar. Lycka till. Hälsningar Ola

Inlägget är taggat med: bisexuell

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med