Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Ola

Ola

Hej! Mitt namn är Ola, ni kan skicka frågor till mig så svarar jag. Arbetar som kurator vid en sesammottagning, här kan du ställa frågor som rör sex och relationer könssjukdomar, dvs allt som handlar om människor och sexualitet.

Ställ en fråga

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn dejting Dildo fakta fantasi Graviditetsskydd klamydia Kondom kärlek könssjukdomar könssjukdommar oralsex orgasm orolig penis Porr relationer relationer sex sexlust stress working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 9 december 2008, kl 11:50 av Ola

Jag har varit singel nu i 1 år

Hej Ola Jag har varit singel nu i 1 år och tycker att de börjar bli ganska jobbigt. De är så att jag aldrig ser när killar flörtar med en och de är sällan jag inte har tid heller. Man är ju upptagen en hel del och pluggar. Men jag är mer rädd för att det inte är någon som vill ha mig.

Maria

Hej

Kan det vara så att du inte hinner vara uppmärksam på kontaktsökandet pga. att du är fokuserad på annat. Sen kanske det är så att du också måste ta initiativet om du är trött på att vänta. När det gäller frågan om varför ingen vill ha dig så är det en känsla, du måste fråga dig varför skulle det vara så speciellt när det inte har hänt .Så det är mer en egen tanke som sätter krokben för dig så mitt råd är att du mer aktivt tar initiativet nästa gång du är ute.

Hälsningar Ola

Inlägget är taggat med: stress

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med