Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Ola

Ola

Hej! Mitt namn är Ola, ni kan skicka frågor till mig så svarar jag. Arbetar som kurator vid en sesammottagning, här kan du ställa frågor som rör sex och relationer könssjukdomar, dvs allt som handlar om människor och sexualitet.

Ställ en fråga

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn dejting Dildo fakta fantasi Graviditetsskydd klamydia Kondom kärlek könssjukdomar könssjukdommar oralsex orgasm orolig penis Porr relationer relationer sex sexlust stress working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 13 oktober 2009, kl 11:10 av Ola

ingen utlösning

Hejsan
Mitt problem är att jag inte kan få utlösning vid samlag med tjejer. Har haft samlag med 19 tjejer nu och det blir samma sak varenda gång, kan endast få utlösning när jag gör det själv. Sex har sedan länge börjat kännas långtåkigt. Har pratat med massa kuratorer och psykologer om detta...Men har inte kunant komma nånvart.
Vad ska jag göra för att komma till en lösning på detta?
Finns det nån expert inom just detta området man borde vända sig till?Från: magnus

Hej

Om du har provat flera olika sätt och samtal så kan ett sätt vara att du vänder dig till exempel till sexualmedicinskt centrum som ligger på huddinge sjukhus,gå in på hemsidan som du hittar under huddinge sjukhus och ring och boka en tid,det kan vara ett sätt att hitta en ny lösning för dig,Där arbetar specialister inom bland annat det som du söker för.lycka till.

Hälsningar Ola

 

Inlägget är taggat med: orgasm

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med