Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Ola

Ola

Hej! Mitt namn är Ola, ni kan skicka frågor till mig så svarar jag. Arbetar som kurator vid en sesammottagning, här kan du ställa frågor som rör sex och relationer könssjukdomar, dvs allt som handlar om människor och sexualitet.

Ställ en fråga

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn dejting Dildo fakta fantasi Graviditetsskydd klamydia Kondom kärlek könssjukdomar könssjukdommar oralsex orgasm orolig penis Porr relationer relationer sex sexlust stress working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 20 december 2008, kl 10:02 av Ola

ingen lust

 

Hej! Undrar bara vad är det för fel på mig, De sista 2 åren har det varit perfekt mellan mig och mintjej, men sedan ett år är det problem, hon har ingen lust med att vara i sexuellt kontakt med mig.?
Från Erik
 
Hej
Efter en tid i en relation avtar ofta sexlivet något ,om jag förstår dig rätt så har ni i nuläget ingen sexuell kontakt alls. Det kan handla om konflikter i relationen, smärta vid samlag, att t.ex. din partner går igenom en svår period i sitt liv där hon känner sig nedstämd och har tappat lusten. Vissa mediciner kan också påverka lusten. Relationen kan ha utvecklas mer åt en kompisrelation. Ibland kan formen för hur och när man har sex också behöva förändras. Något har i alla fall hänt och du måste prata med henne och tillsammans se vad som kan om möjligt göras och vad det kan handla om. Lycka till.
Hälsningar Ola
 

Inlägget är taggat med: Alla får inte gifta sig

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med