Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Ola

Ola

Hej! Mitt namn är Ola, ni kan skicka frågor till mig så svarar jag. Arbetar som kurator vid en sesammottagning, här kan du ställa frågor som rör sex och relationer könssjukdomar, dvs allt som handlar om människor och sexualitet.

Ställ en fråga

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn dejting Dildo fakta fantasi Graviditetsskydd klamydia Kondom kärlek könssjukdomar könssjukdommar oralsex orgasm orolig penis Porr relationer relationer sex sexlust stress working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 22 juni 2009, kl 17:43 av Ola

gravid ?

Hej Ola, det är så att jag äter p-piller och ibland när jag har glömt att ta dem har jag och min pojkvän haft sex ändå. Men nu kommer frågan, Om man skulle bli gravid märks det på något sätt fast man äter p-piller? Tex. att man inte får mens fast man äter de pillren?

Från Neva

Hej

Tog upp din fråga med en barnmorska, och i normalfallet så är det ingen skillnad på graviditetstecknen även om du skulle ha p-piller. Tecken på graviditet kan skilja sig från kvinna till kvinna men ett vanlig signal på just graviditet är utebliven mens eller tex. ömma bröst Gör ett graviditetstest för att få svar på om du är gravid. Hälsningar Ola Hej!

Inlägget är taggat med: kärlek

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med