Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Ola

Ola

Hej! Mitt namn är Ola, ni kan skicka frågor till mig så svarar jag. Arbetar som kurator vid en sesammottagning, här kan du ställa frågor som rör sex och relationer könssjukdomar, dvs allt som handlar om människor och sexualitet.

Ställ en fråga

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn dejting Dildo fakta fantasi Graviditetsskydd klamydia Kondom kärlek könssjukdomar könssjukdommar oralsex orgasm orolig penis Porr relationer relationer sex sexlust stress working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 29 mars 2009, kl 11:57 av Ola

Förhud

Hej!

Jag är en kille på 30 år som har ett problem. Jag har trång förhud som inte går att dra bak mer än en liten bit. Vad kan man göra åt detta? Går det att tänja eller är det operation som gäller? Stort ingrepp eller?
Från Jesper

Hej

Gör så här, vänd dig till din läkare för en bedömning gärna på en klinik med sexologisk inriktning som t.ex. en sesammottagning, där gör läkaren en bedömning om det behöver göras ett ingrepp eller behandlas med något mjukgörande, det är hurusom helst inget stort ingrepp, så gå till din läkare så att du får det åtgärdat så att det inte hindrar dig att ha ett bra sexliv.

Hälsningar Ola

Inlägget är taggat med: penis

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med