Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Ola

Ola

Hej! Mitt namn är Ola, ni kan skicka frågor till mig så svarar jag. Arbetar som kurator vid en sesammottagning, här kan du ställa frågor som rör sex och relationer könssjukdomar, dvs allt som handlar om människor och sexualitet.

Ställ en fråga

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn dejting Dildo fakta fantasi Graviditetsskydd klamydia Kondom kärlek könssjukdomar könssjukdommar oralsex orgasm orolig penis Porr relationer relationer sex sexlust stress working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 8 mars 2009, kl 13:58 av Ola

fantasier

Hej!

Jag lider av jobbiga sexfantasier som jag inte vill kännas vid. Hur blir jag av med dem? Jag vill ju bara känna mig lugn med mig själv och jag vet ju vad jag 'egentligen' tänder på. Blir stressad.

Från Mikael

Hej

För att bli av med påträngande fantasier så kan ett sätt vara att man pratar om dem i en egen terapi för att där se vad det är som skapar dem och vad de kan handla om, det kan vara svårt att på egen hand göra arbetet själv, för man kan behöva någon som ser det utifrån. En sak som är viktig att komma ihåg att fantasier är just det och när det gäller ångestskapande fantasier som jag tänker du är drabbad av så behöver du få hjälp med att bearbeta/neutralisera dem och se vad det handlar om. Du kan vända dig till exempel till en sesammottagning som kan hjälpa dig eller någon psykolog på egen hand. Det finns hjälp att få.

Hälsningar Ola

Inlägget är taggat med: fantasi

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med