Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Johan

Johan

Ålder: 29 Favoritkondom: Nej Kondommotto: Du, jag och alla andra! Det bästa med att dela ut kondomer: Blicken av skräck i ögonen hos den som är på gång att få en.

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn Brasilien dejting fakta fashion Film hiv Julklappar Kondom könssjukdomar musik oralsex Porr Pride på väg relationer relationer sex tv usa USA working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 7 mars 2009, kl 08:45 av Johan

Taggar i slidan

Läser om RAPEX i vänstertidningen Flamman. Flamman och jag är inte några bekannta annars, men idag berättar dom om ett våldtäktsskydd kallat RAPEX. Det finns att köpa i den lokala affären bredvid kondomerna, detta i landet Sydafrika där var tredje kvinna rent statistiskt någon gång under sitt liv beräknas utsättas för våldtäkt. RAPEX förs upp i slidan och sitter sedan där. När ett eventuellt manligt kön sticks in i denna, så sitter det liksom taggar på insidan av RAPEX, dessa taggar nabbar sedan fast i manskönet som små hulingar. Det låter skadligt för manskönet vilket verkar positivt, men kvinnan utsätts ju ändå för själva övergreppet och det psykologiska aspekterna de medför?

Inlägget är taggat med: Spikmatta

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med