Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Johan

Johan

Ålder: 29 Favoritkondom: Nej Kondommotto: Du, jag och alla andra! Det bästa med att dela ut kondomer: Blicken av skräck i ögonen hos den som är på gång att få en.

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn Brasilien dejting fakta fashion Film hiv Julklappar Kondom könssjukdomar musik oralsex Porr Pride på väg relationer relationer sex tv usa USA working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 4 juni 2009, kl 10:18 av Johan

Sverigevän, jävla onödigt ord!

Idag stör jag mig på ordet Sverigevän. Vad fan är det? I morgon kommer en Sverigevän till Sverige, Bruce Springsteen. Wikipedia jämför ordet Sverigevän med ord som frankofil och anglofil. Det är sällan man hör ordet Sverigevän, det läses oftare, och det skrivs nästan bara i medier, men i vilket syfte? Att gruppera oss och få oss att känna samhörighet i större utsträckning med världsstjärnor och artister? Roligare hade då varit att avskaffa Sverigevän eftersom de flesta har en ganska positiv eller neutral inställning till Sverige och istället bara använda ordet Sverigeovän när artister och världsstjänor verkligen INTE gillar Sverige. 

Inlägget är taggat med: uttryck

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med