Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Johan

Johan

Ålder: 29 Favoritkondom: Nej Kondommotto: Du, jag och alla andra! Det bästa med att dela ut kondomer: Blicken av skräck i ögonen hos den som är på gång att få en.

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn Brasilien dejting fakta fashion Film hiv Julklappar Kondom könssjukdomar musik oralsex Porr Pride på väg relationer relationer sex tv usa USA working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 19 januari 2009, kl 08:33 av Johan

Stephen Fry

 Svt repriserade igår Stephen Frys dokumentär "Att leva med hiv". Jag passade givetvis på att se den då jag hade hört lite saker om den sedan i torsdags. Försökte leta efter den på Svt Play men det har nu blivit lite snarigt att lokalisera sig där. 

Stephen Fry tittar iallafalla hur det står till med hiv-spridningen bland ffa. bögar i Storbritannien. Han var själv med på 80-talet och hade då en vän i veckan som gick bort i AIDS-relaterade sjukdomar. Fry undrar om dagens unga missat detta helt och hållet när dom inte praktiserar säker sex? Han söker upp en AIDS-sjuk person och säger till honom att sådana typiska AIDS-fall som honom ser man sällan nu för tiden. Det är luttrat och det är ganska vidrigt, men sevärt. Del 2 av 2 nu på torsdag i Svt. Ska jag bli en ny Harry Amster?

Inlägget är taggat med: tv

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommenterat den 19 januari 2009, kl 10:38 av Harry boy

Jag måste försöka få tag i del 1, missade den tyvärr men har nu hört från flera att den var mycket sevärd. Stephen Fry har gjort en del riktigt bra program och har en helt annan vinkel än vad som är vanligt.

Kommentera du med