Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Johan

Johan

Ålder: 29 Favoritkondom: Nej Kondommotto: Du, jag och alla andra! Det bästa med att dela ut kondomer: Blicken av skräck i ögonen hos den som är på gång att få en.

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn Brasilien dejting fakta fashion Film hiv Julklappar Kondom könssjukdomar musik oralsex Porr Pride på väg relationer relationer sex tv usa USA working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 20 augusti 2009, kl 21:20 av Johan

Spö ska dom få!

En kvinna från Malaysia sitter just i malaysiansk häkte och väntar på att bli piskad med en "lättare" käpp. Detta för att hon druckit öl och är muslim. Två domstolar finns det i Malaysia en för muslimer och en för icke muslimer. Men människor verkar vara överens om att hon ska ha spö, och dessutom 10000 kronor i böter. Det är inga konstigheter. Det tycker även hennes pappa och hon själv.

Läser även idag att en känd skådespelerska från Iran riskerar spöstraff och fängelse då en sexvideo som hon spelat in med en kille läckt ut på internet och sex innan äktenskap är fel enligt någon lag där. Kan man kanske chilla lite på straffen? Spöstraff känns konstigt i en tid där man kan kolla sexvideor på internet.

 

Inlägget är taggat med: Crime

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med