Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Johan

Johan

Ålder: 29 Favoritkondom: Nej Kondommotto: Du, jag och alla andra! Det bästa med att dela ut kondomer: Blicken av skräck i ögonen hos den som är på gång att få en.

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn Brasilien dejting fakta fashion Film hiv Julklappar Kondom könssjukdomar musik oralsex Porr Pride på väg relationer relationer sex tv usa USA working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 18 augusti 2009, kl 08:09 av Johan

Sent i november

Jag läser dagens DN och ser på första sidan att Killinggänget är ett "måste" på Dramaten i höst. Jag skyndar mig in på Dramatens hemsida för att boka, jag provar och provar, men det är fullt, fullt ,fullt. Men så plötsligt fungerar det och två blijetter bokas, men först långt in i sena november. Tjoho, skriker jag ändå i min ensamhet. 

 

Inlägget är taggat med: Alla svenskar sjunger i kör

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med