Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Johan

Johan

Ålder: 29 Favoritkondom: Nej Kondommotto: Du, jag och alla andra! Det bästa med att dela ut kondomer: Blicken av skräck i ögonen hos den som är på gång att få en.

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn Brasilien dejting fakta fashion Film hiv Julklappar Kondom könssjukdomar musik oralsex Porr Pride på väg relationer relationer sex tv usa USA working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 21 februari 2009, kl 14:28 av Johan

Såg precis värsta, feta biljakten!

Lade först märke till en gammal Audi 80 som hade gaffatejpade sidorutor. Bilen acceleraerade och körde om andra bilar i hög hastighet på hornsgatan i Hornstull. Det måste vara en gangster tänkte jag och undrade hur gangstern tänkte. Att det finns en massa civilare ute även en solig, vacker lördag borde väl även gangstern veta. Jag släpper tanken, för att några sekunder senare se gangstern göra värsta bredkasen i en 180-v'ändning lite längre upp mot puckeln på Hornsgatan. En sliten gammal minibuss gör snabbt likadant, och plötsligt går även ett par blåljus igång på den gamla minibussen. En biljakt har börjat och det känns fett, men lite farligt att vara på Södermalm.

Inlägget är taggat med: bilar

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med