Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Johan

Johan

Ålder: 29 Favoritkondom: Nej Kondommotto: Du, jag och alla andra! Det bästa med att dela ut kondomer: Blicken av skräck i ögonen hos den som är på gång att få en.

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn Brasilien dejting fakta fashion Film hiv Julklappar Kondom könssjukdomar musik oralsex Porr Pride på väg relationer relationer sex tv usa USA working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 11 mars 2009, kl 21:39 av Johan

Nu på andra sidan!

Idag HBT-certifierades båda mina arbetsplatser. Ett stort datum i svensk och internationell historia. Nu jobbar jag med kollegor som har ett HBT-tänk. Där ingen tar för givet att en person skulle vara heterosexuell. Där man har en insikt om transpersoner. Det känns fantastiskt. Jag blev utsedd att vara presstalesman på ena mottagningen. I ett tag har jag varit lite nervös över detta. Jag läste nyligen om den där spanska politikern som råkade säga "knulla" istället för ett annat verb på spanska som påminde om detta. Jag kommer att göra samma fast på svenska, har jag tänkt. Jag hade gått och funderat lite själv vad jag skulle säga, detta förgäves. Inte en journalist dök upp, min uppdämda svarsbank håller på att sprängas. Nu sitter jag här med en massa inövade lines. Kanske kan jag få utlopp för dom här. Be prepared!

Inlägget är taggat med: HBT

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med