Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Johan

Johan

Ålder: 29 Favoritkondom: Nej Kondommotto: Du, jag och alla andra! Det bästa med att dela ut kondomer: Blicken av skräck i ögonen hos den som är på gång att få en.

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn Brasilien dejting fakta fashion Film hiv Julklappar Kondom könssjukdomar musik oralsex Porr Pride på väg relationer relationer sex tv usa USA working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 6 augusti 2009, kl 08:34 av Johan

Klamydia - ska jag vara orolig?

 

så stod det i skyltfönstret på något slags skotskt apotek och givetvis blev jag orolig. Jag gick in och frågade kvinnan bakom disk högt och tydligt hur mycket ett klamydiatest skulle kosta mig. Min skandinaviska accent gjorde att hon ifrågasatte mitt skotska ursprung och tittade tveksamt på mitt anlete. Sedan berättade hon att om jag var brittisk medborgare så skulle det vara gratis, annars var det till att betala. Hon berättade också att PCA, "dagenefterpiller" eller som det också heter akut p-piller fick man gratis på apoteket och i samband med detta så blev man alltid testad för klamydia. Jag nickade och berömde deras insatser,  jag sa att jag jobbade med liknade prylar "over in Sweden". Hon tittade skeptiskt på mig. Jag nynnade någon svensk folkvisa och tackade sedan för mig och gick ut. Väl ute på gatan hade en man på något sätt kollapsat och tydligen dött. Ambulanspersonalen hade lagt ett skynke över honom så bara dom kraftiga Caterpillar-bootsen stack ut. Jag ville gå fram och titta, men mitt resesällskap som redan var trötta på att vänta drog i mig. Jag fortsatte att vara orolig resten av dagen.

Inlägget är taggat med: klamydia

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med