Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Johan

Johan

Ålder: 29 Favoritkondom: Nej Kondommotto: Du, jag och alla andra! Det bästa med att dela ut kondomer: Blicken av skräck i ögonen hos den som är på gång att få en.

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn Brasilien dejting fakta fashion Film hiv Julklappar Kondom könssjukdomar musik oralsex Porr Pride på väg relationer relationer sex tv usa USA working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 18 april 2009, kl 08:28 av Johan

Kan man inte låta honom vara i fred?

Stackars socialminister Hägglund. Nu är han tvungen att kommentera det som Ylva Johansson kräver av honom. Att flickor under 15 år även i fortsättningen ska få p-piller. Hägglund gillar ju inte dom där frågorna som handlar om sex och äktenskap, kan han inte få vara i fred och svara på andra frågor istället. Det finns ju liksom regler för sådant där i bibeln. Nu måste Hägglund hitta på något nytt fiffigt svar för att inte stöta sig med sina gamla trogna väljare och samtidigt locka ny fräsch publik till det för varje dag mer och mer konservativa KD.

Inlägget är taggat med: p-piller

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommenterat den 20 april 2009, kl 22:45 av Helena

Göran lille, komsi,komsi...så ja...Hej Göran, åh vad glad du är idag, ja å vad glad du är.Fin Göran, ja du är en fin Göran.

Kommentera du med