Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Johan

Johan

Ålder: 29 Favoritkondom: Nej Kondommotto: Du, jag och alla andra! Det bästa med att dela ut kondomer: Blicken av skräck i ögonen hos den som är på gång att få en.

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn Brasilien dejting fakta fashion Film hiv Julklappar Kondom könssjukdomar musik oralsex Porr Pride på väg relationer relationer sex tv usa USA working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 11 januari 2009, kl 12:14 av Johan

Helvetes VISA-kort

Suck och helvete! Så har det hänt igen. Man är på Strand och ska köpa lite öl och nötter och det blir lite strul med magnetremsan på VISA-kortet och försäljaren drar kortet en gång till och säger att det är ingen fara, man ler och nickar och skriver på och dricker sin öl. Jag pratar sedan med en kvinna som ska börja pole-dansa på Sveavägen men bara som en sorts träning, annars jobbar hon som vårdbiträde säger hon. Man kollar man sin internetbank dagen efter och får se att; helvete det är draget dubbelt. Jag har precis avslutat en 6 månaderstvist med Weekday som slutade med att jag fick betala dubbelt för mina äckliga cheapmondaybyxor till följd av VISA-kort draget dubbelt!

Vad är fel?????

Inlägget är taggat med: bakterier

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med