Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Johan

Johan

Ålder: 29 Favoritkondom: Nej Kondommotto: Du, jag och alla andra! Det bästa med att dela ut kondomer: Blicken av skräck i ögonen hos den som är på gång att få en.

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn Brasilien dejting fakta fashion Film hiv Julklappar Kondom könssjukdomar musik oralsex Porr Pride på väg relationer relationer sex tv usa USA working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 16 maj 2009, kl 13:11 av Johan

Farmor ringer, jag hinner inte svara och ringer istället tillbaka

Jag ringer min farmor. Hon är glad och gråter och tackar för vykortet som jag skickat nyligen. Efter två minuter vill farmor lägga på. Hon vet att jag ringer från en mobil och att det blir så dyrt. Det vet hon. Så var det i begynnelsen säger jag till farmor och försöker förklara. Jag berättar om abonnemang och fast telefon, hur mycket dyrare det blir. Jag försöker förklara men farmor hör inte. Hon har under årens lopp jobbat på fabrik utan PELTORKÅPOR och nu har lärt sig leva med konsekvenserna. Man missar en del, men tar det viktigaste.

 

Inlägget är taggat med: farmor

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med