Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Johan

Johan

Ålder: 29 Favoritkondom: Nej Kondommotto: Du, jag och alla andra! Det bästa med att dela ut kondomer: Blicken av skräck i ögonen hos den som är på gång att få en.

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn Brasilien dejting fakta fashion Film hiv Julklappar Kondom könssjukdomar musik oralsex Porr Pride på väg relationer relationer sex tv usa USA working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 18 april 2009, kl 08:41 av Johan

Fallet: åklagaren i Gävle

Man suckar lätt och är trött över det som nu åter blossat upp igen efter att ha varit aktuellt i höstas. Killen vill att barnmorskor som skriver ut p-piller till dom under 15 år ska kunna åtalas. Jag tror själv att åklagaren har en fru hemma som är barnmorska, som flera kvällar i veckan kommit hem och pratat om komplikationer inför sin man. Svårigheter i att följa sekretesslag och föräldrabalkar och bedöma fall till fall. Åklagaren har lyssnat noggrant och velat hjälpa sin fru. Det här måste bli bättre har han tänkt. Jag som åklagare kanske kan förbättra och förtydliga lagen så att det blir lättare för min fru och alla hennes kollegor i landet som dagligen sitter med personer under 15 år som vill ha p-piller. Det måste väl vara därför han har agerat. Det kan inte vara något annat. Det kan det inte.

Inlägget är taggat med: p-piller

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommenterat den 20 april 2009, kl 22:39 av Helena

Ja,o så tänkte han att man har ju genom historien alltid sett mannen som norm och kvinnan som avikande från den, så som vanligt är det bäst att ändra på tjejers rättigheter om nåt! Såklart, vad kan han annars ha tänkt.

Kommentera du med