Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Johan

Johan

Ålder: 29 Favoritkondom: Nej Kondommotto: Du, jag och alla andra! Det bästa med att dela ut kondomer: Blicken av skräck i ögonen hos den som är på gång att få en.

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn Brasilien dejting fakta fashion Film hiv Julklappar Kondom könssjukdomar musik oralsex Porr Pride på väg relationer relationer sex tv usa USA working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 6 mars 2009, kl 20:58 av Johan

En sliten fredag

Efter jobbet orkar jag inte laga mat. Jag måste köpa något färdigt tänker jag. Den lokala pizzarestaurangen är bra men dyr, typ 80 spänn för en pizza. Jag har lokaliserat en annan pizzeria bara några meter ner längs Hornsgatan. Den är mer lik ett gatukök. 55 spänn. Bättre, tänker jag och beställer en jägarpizza. En tjock hantverkare sitter också och väntar, det är han och jag ensamma en fredagskväll. När hans pizza är klar vacklar han fram och hämtar den, påtagligt påverkad av fredagsölen som han verkar ha suttit och smuttat på ett tag. Pizzabagaren verkar också ensam, men har är trevlig. Han ser ut att vara av asiatiskt ursprung. Plötsligt nyser han kraftigt och jag överväger att gå därifrån, gå till det vanliga stället. Men jag sitter kvar. Bakterier hit och bakterier dit tänker jag. Jag har väl ett immunförsvar fullt dugligt tänker jag samtidigt som tankarna går tillbaka några dagar då jag var förkyld. Medan jag väntar läser jag en extrabilaga med Sofi Fahrman från Aftonbladet. Hon klär sig i nya kläder hela tiden och visar när hon går ut med sin hund i Humlegården. Jag tycker att det är tråkigt att läsa hennes bilaga. Jag bläddrar i en gammal råd och rön istället där dom testar varmkorv. Alla innehåller på tok för mycket vatten blir kontentan. Min jägarpizza är klar och jag tar hem den till lägenheten. Den är påtagligt flottig och jag skär den i två delar och vänder den uppochner, även om pizzakartongen är styv så suger den upp flottet snabbt. Bättre där än i mina artärer och vener tänker jag. Sedan äter jag.

Inlägget är taggat med: mat

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med