Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

Bloggare

Johan

Johan

Ålder: 29 Favoritkondom: Nej Kondommotto: Du, jag och alla andra! Det bästa med att dela ut kondomer: Blicken av skräck i ögonen hos den som är på gång att få en.

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn Brasilien dejting fakta fashion Film hiv Julklappar Kondom könssjukdomar musik oralsex Porr Pride på väg relationer relationer sex tv usa USA working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!Skrivet den 3 augusti 2009, kl 14:26 av Johan

Back from the Highlands

Vi anlände till Dufftown vid halvfyratiden på eftermiddagen. Vi checkade in på vårt B&B för kvällen och våra husvärdar berättade då att det kvällen till ära skulle vara en liten liten whiskyfestival i byn där vi givetvis var varmt välkomna. Det skulle kosta 8 skotska pund.

Väl där på kvällen var där helt fullsatt, en 50-60 personer. Fyra olika varianter  från destilleriet Glenmorangie skulle provas. Vi anteckande bäst vi kunde om olika smaknyanser, dofter och färg och blev guidade igenom av en skotsk gentleman, och efter två timmars smakande var det dags för tävling. Merparten av whiskyfestivaldeltagarna var män över 40 år, ändå hör och  häpna så lyckades man bli en av de tre bästa och gå vidare till omprovning. Väl där slutade jag och min gode vän Castman på delad andra plats och fick lite whisky i olika små flaskor och blev glatt igenkända på de olika små pubarna senare under kvällen.

Inlägget är taggat med: semester

Prenumerera på inläggen: RSS-feeds

Dela med dina vänner på: Facebook, MySpace

Skicka ett tips om detta inlägg till din kompis: Tipsa här

Kommentera du med