Kondom08.nu, Kondomblogg

Du behöver senaste versionen av Flash för att kunna se alla delar på kondom08.nu Du kan ladda hem Flash här: Adobe.com.

RSS för kondomberättelser

100000 kondomer

Sök på snabbisar, bortamatcher, krogragg, kärleksfulla ligg eller annat trevligt. Välj en kategori nedan.

Kategori

VINNARE

Meny

Topplista

Kondombloggare

bloggare gruppbild

Populäraste taggar

abort action satisfaction Alla får inte gifta sig barn Brasilien dejting fakta fashion Film hiv Julklappar Kondom könssjukdomar musik oralsex Porr Pride på väg relationer relationer sex tv usa USA working it out

Visa alla taggar

Bloggarkiv

Länkar

Sök

Undrar du vart ett visst kondomnummer tog vägen? Sök här!VILKET NUMMER ÄR DIN FAVORIT?

Under sommaren delade vi ut 100 000 unikt numrerade kondomer till unga Stockholmare på resande fot och lät dem själva berätta hur, när och var kondomen kom till nytta. Här kan du bläddra bland alla historier som kom in till bloggen. Skön läsning önskar vi på Lafa.

Skrivet den 20 augusti 2009, kl 09:34 av gustaf

Kondom nummer 15310

Plats: storstan
Datum och tid: 18 aug 22:00

efter spontanutgång blev det spontanhemgång med söt söderkille (basist såklart) följt av en snabbfika på svart kaffe. living the dream

Rösta

0 kommentarer

Skrivet den 19 augusti 2009, kl 18:52 av TJEJEN

Kondom nummer 49671

Plats: hemma hos mig
Datum och tid: 13 aug 23:00

skulle ut och träffa några kompisar men så sket de sig. Men då så undrade en av killarna som ja skulle dra me ut om ja hade lust att hitta på nått me han istället. De va den killen som ja blev av me oskulden med för cirkus 2 år sen. Ja sa okej och så var vi hos mig och snacka och hade de kul sen så stog vi i mitt kök och snacka så tryckte han mig mot kylskåpet och vi började strula och han lyfte upp mig på diskbänken. Sen så gick vi till min säng och ja tog upp kondom nr 49671 ur min väska som ja fick innan ja åkte på festival. De va myyycke bättre än första gången. Jag kom, han kom :) Tack för kondomen!

Rösta

0 kommentarer

Skrivet den 19 augusti 2009, kl 16:30 av IKA

Kondom nummer 40514

Plats: Vasastan
Datum och tid: 16 aug 18:00

Första gången jag har sex med någon som är ett par år yngre än jag, är det paradoxalt nog den mest mogna killen jag träffat på länge! Innan detta har jag inte haft samlag med nån på ett helt år. Jag har varit avtänd på killar som bara verkar bry sig om att få ligga, vilket tyvärr ofta känns som fallet i Stockholms uteliv. Många flirar känns manupulativa och egoistiska istället för pirrigt spännande och ärligt nyfikna. Med den här flirten kändes det äntligen roligt, äkta och omtänksamt. Han var här på semester, ramlade in på stället jag jobbar och stannade i 3 timmar. Sedan, efter vi bytt nummer, följde några dagar då jag visade honom runt stan. Dagen innan han åkte hem till Paris blev det ett roligt och soligt besök på Gröna lund innan vi avslutade kvällen och romansen hemma hos mig en het kväll, natt och morgon! 40514 skyddade mig inte bara från graviditet och sjukdomar, utan också från total cynism! Tack! Vinner jag en resa vet jag vart det blir...

Rösta

0 kommentarer

Skrivet den 18 augusti 2009, kl 20:40 av Italienaren

Kondom nummer 67001

Plats: Hemma
Datum och tid: 15 aug 21:30

Min kille kom från jobbet och jag väntade på honom på sängen, naken med kondomen på. Han klädde av sig och.....underbaraste sexet den där kvällen! :)

Rösta

0 kommentarer

Skrivet den 17 augusti 2009, kl 13:03 av Kondom 15105

Kondom nummer 15105

Plats: Hemma
Datum och tid: 20 aug 00:00

Jag och min flickvän hade ätit middag och sen låg vi och kollade på film hos mig. Klockan slog midnatt.. månen sken i allra högsta grad.. jag och min flickvän hade beslutat oss för att ta steget.. vi gjorde det men tvekade lite för vi trodde inte vi hade någon kondom och var båda lite rädda för graviditet etc.. men så kom jag på att jag hade fått en på ung08 :D (saved my life) hehe.. jag gick och hämtade den och jag hade mitt livs underbaraste sex ever..

Rösta

0 kommentarer

Skrivet den 16 augusti 2009, kl 23:10

Kondom nummer 69702


Datum och tid: 16 aug 23:10

Vi hade SEX sista dagen av sommarlovet, man ska avsluta det med det bästa;)

Rösta

0 kommentarer

Skrivet den 16 augusti 2009, kl 23:02 av an

Kondom nummer 15104

Plats: i ett tält
Datum och tid: 9 jul 00:00

på hultsfredsfestivalen på dagen i ett tält. vad mer behöver man säga?

Rösta

0 kommentarer

Skrivet den 14 augusti 2009, kl 23:49 av Felicia

Kondom nummer 84894

Plats: Grannens toalett
Datum och tid: 14 aug 00:00

Inatt var jag påväg hem från en fest, och jag tog då en genväg genom grannens tomt. Jag var lite full och kissnödig, så jag bestämde mig för att kissa i deras trädgård. Just när jag har dragit ner byxorna så ser jag min (snygga) granne och hans fem (snygga) kompisar stå gapande framför. Oops tänker jag och börjar fnissa, och hela gänget brast ut i skratt. Min granne frågade om jag ville låna en riktig toalett, så jag följde med in. Det visade sig att deras toalett inte fungerade som vanliga toaletter, så snyggingen (grannen) följde med mig in dit. Jag brydde mig inte om att han tittade på när jag kissade, men sen innan jag han dra upp min byxor kände en arm runt min midja. Resultatet blev en använd kondom.

Rösta

0 kommentarer

Skrivet den 13 augusti 2009, kl 14:27 av En massa

Kondom nummer 15103

Plats: Grekland
Datum och tid: 8 jul 04:00

På min soliga semester för bara några dagar sen gick jag ut med en nyss funnen kille och vi skulle mötas på krogen. Han hjärta var guld, han utseende var ronaldinho och han kropp var inte värre det heller. Var väl ett 6-pack om jag inte minns fel. (jo, efter lite dricka var det kanske 18-pack) Vi pratade och skrattade, dansade och kysstes. Det var helt enkelt en underbar kväll. Som en nyfunnen kärlek fast ändå inte, eftersom jag skulle åka hem 2 dagar senare. Rökare som jag är, och den nya regeln i grekland att man inte får röka inomhus gick jag ut hela tiden med resten av alla rökare. Min dejt för kvällen fick ett ryck och pratade med vakten(hej jag kan inte grekiska) och så tog han min hand och drog iväg mig. Efter 20 meter ställer han mig mot en vägg och kyssandet sätter igång. Det var så mycket bättre än innan, så jävligt mycket sexigare och han höll mig som om jag var den enda som fanns i hans liv. Ni närheten av denna krog finns en stor fotbollsstadio som står tom och inte används. Där hoppade vi in och sprang runt där ett bra tag för att bara njuta av den varma natten. I kommentatorsbåset fann vi till vår förvåning två jävla feta fotöljer. Och i hans ficka finner jag en guldig kondom. "av vem fick du den?" frågar jag honom. "jag fick den av en svensk killkompis, och vad passar inte bäst än att använda den med en svensk skönhet?"

Rösta

0 kommentarer

Skrivet den 13 augusti 2009, kl 10:13 av Christina

Kondom nummer 76772

Plats: Slussens bussterminal buss 401
Datum och tid: 12 aug 23:25

Ville bara berätta att vid Slussens bussterminal, buss 401 låg den tomma förpackningen med detta nr på marken. Hoppas användaren brukade kondomen på ett något trevligare ställ!

Rösta

0 kommentarer

Skrivet den 13 augusti 2009, kl 00:25 av Det kan ju inte fungera varje gång.

Kondom nummer 86819

Plats: Fårö
Datum och tid: 30 jul 00:13

Kondomen delades ut på centralen, i förbifarten.Den åkte med ett ungt par till Gotland,Fårö. Till en campingplats. Användes där i ett försök att ha sex i en liten husvagn utan att resten av pojkvännens familj vaknade eller hörde. Dem som försökt ha sex i en ganska gammal husvagn vet att det inte alltid går att dunka sitt hårdaste om man vill vara diskret. Det gnisslar och skakar. Lamt sex, men... Det kan ju inte fungera varje gång.

Rösta

0 kommentarer

Skrivet den 12 augusti 2009, kl 16:22 av stella

Kondom nummer 6868

Plats: hemma

Jag vill dela med mig "the 8 condom commands" till alla mina systar därute! # If you’re thinking about sleeping with someone, and they haven’t brought up the condom issue yet, what are you waiting for? Speak up. Let them know your deal. Ask about recent STD testing and tell them if you’re on birth control or not. Even if it kills the moment. It’s really important. # Always keep condoms at home and in your purse, should you need them in a sticky situation. Better to be safe than sorry. It is not the guy’s responsibility to make sure he has condoms. It takes two, baby. #Make sure he pulls the condom out properly after sex to prevent spillage. Yes, you need to be aware of this, as well. Help the fellow out. And you can’t flush that bad boy down the toilet. Wrap it up in tissue, and put it in the trash. # If a condom breaks, both partners should wash themselves with soap and water. If the breakage is discovered after ejaculation, having a separate spermicide handy to apply may help. Go to the doctor as soon as possible for emergency contraception and/or STD testing. # Always use a condom with one-night stands, hookups, or people you are dating non-exclusively. Even if you are on birth control. This is non-negotiable. Don’t get carried away in the moment. Remember the anxiety and stress you may feel in the coming days. It’s not worth it. Even if a man promises not to come inside you, tell him: “No, you won’t do anything inside of me.” # If you are dating someone exclusively or you’re in a long-term relationship, get tested together after three months, and then make a mutual decision about birth control. # You can never be too careful. Many women have expressed regret over not using a condom even while in a committed relationship after they found out their partner cheated. Fler regler? ps.6868 följer mig genom natten ds

Rösta

0 kommentarer

Bläddra bland fler inlägg
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14